Ja, je leest het goed. Ik heb een heus boek geschreven over tosti’s. Er staan zelfs 100(!) recepten in.
In samenwerking met Happy Tosti bedachten we de wildste tosti's. Gorgonzola en gestoofde peren op desembrood, brie en waterkers op donker vloerbrood of een mix van geraspte Gruyère, Parmezaan en Pecorino met druiven op wit vloerbrood. Jasper Kool is het brein achter de creatieve combinaties en ik heb ze opgeschreven.
Kookboek schrijven
Het Ultieme Tostiboek bevat hoofdstukken over soorten kaas, typen brood, grilltechnieken en meer, zodat lezers zelf de allerlekkerste tosti’s kunt maken. Voor deze hoofdstukken heb ik kenners geïnterviewd en online research gedaan.
Projectmanager en kok in één
In vier volle fotografiedagen in december 2017 heb ik 60 tosti’s gemaakt, die gestyled werden door foodstylist Alexandra Schijf en vastgelegd werden door fotograaf José van Riele.
Het Ultieme Tostiboek wordt uitgegeven door Carrera Culinair en beslaat 208 pagina’s, gebonden en als e-book. Bestel hier een exemplaar!